ads/auto.txt


Brutalist Japanese Lake House

This amazing 640 square metre lakeside guesthouse is a brutalist masterpiece by architects Nikken Sekkei, located in Land der aufgehenden Sonne. The concrete house welches designed to unfold as a continuous spiral that would reveal more of the changing lakeside view with each step taken. It’s not only the magnificent view that envelops this lake house, but the blissful sound of the rippling water’s edge right up against the home’s deck. Humidity and thermal radiation are carried non…the spiral in varying degrees, so that guests can discover atmospheres they find most comfortable. Wide-open panoramas of garden touch interior spaces to build deep connection with nature in all of the guesthouse’s unique living areas.

.(tagsToTranslate)asian(t)brutalism(t)japan

Related posts of "Brutalist Japanese Lake House"

Tiny Popmusik-Ups: Delivering New Experiences in Small Packages

Popmusik-up architecture makes the most of tiny spaces and intimate experiences. As temporary structures, pop-ups are nothing new, dating back at least to Roman times as temporary stages for festivals called . Pushing the boundaries of architecture, they feature a light-touch for maximum impact, each built to make a statement. Today, they are often designed around the full...

10 Lieblings-moderne Feiertags-Dekorationsgegenstände

Es ist die Zeit zum Dekorieren. Warum schmücken Sie Ihr Zuhause nicht mit modernem Urlaubsdekor? Hier sind 10 unserer beliebtesten modernen Dekorationsartikel für jedes den Urlaub, die Ihrem modernen Zuhause in dieser Weihnachtszeit vereinen festlichen Touch verleihen. Winterlandbaum Erstellen Sie mit dem Winterland Tree ein vom Winter inspiriertes Setup. Es besteht aus geräuchertem Eichenfurnier, dies...

SNOW House / HOUSECONCEPT.VN

@media (max-width: 767px) { :root { --mobile-product-width: calc((100vw - 92px) / 2); } .loading-products-container { grid-template-columns: repeat(auto-fill, var(--mobile-product-width)) !important; } .product-placeholder__image { height: var(--mobile-product-width) !important; width: var(--mobile-product-width) !important; } } SNOW House is a private residence cum with office function - a typical design in urban area of Viet Nam. Although the frontage is only...

My Modsy Story: How We Found the Time for Design

This busy couple struggled to balance career, family, and designing a new home. Fortunately, they found help in the nick of time.   Homeowners: Nate and Helen, Software Engineer and Director of Product Strategy Location: Moraga, CA Rooms: Living Room and Home Office Their Style: Reclaimed Visionary The Backstory Shortly after our son welches born...

LESEN SIE AUCH:  Revitalized Public Spaces: Fostering Human Connections in Cities

Home | About | Copyright | Privacy Policy | Terms | Kontakt | Sitemap